Monday 18 July 2011

ELO

Ehk siis eelorientatsioon. Peab ikagi ära tutvustama täispka nime, sest yfuvälised inimesed enamasti ei saa aru sellest ilma lahti seletamata.
Kuigi kõigil selle aasta yfukatel on juba eeposed bloggerisse valmis kirjutatud sellest, siis mõtlesin, et peaks ka ikkagi selle pisikese .. ülitähtsa, ülelaheda, ülinaljaka laagri kohta üht teist kirja panema.
Ehk siis, kui Stinaga jõudsime kohale, siis oli esialgu ehk pisut hirmutav - nii palju inimesi, nii palju võõraid nägusid, mis toimuma hakkab..:D Nagu esimene päev uues koolis. Aga nii, kui jõudsime oma tubadesse siis oli kohe tunne nagu kodus. Kõik on sõbrad. Sest tõesti kõik, nii endised kui praegused võpid on väga toredad inimesed. Kõik on avatud.
Natuke aega saime ringi vaadata, kui juba algaski esimene infotund, varsti söömine(.. mul on järjekord võib-olla küll pisut segamini)ja siis kohe sinna otsa tutvumismängud:D:D:Dkõige parem märksõna selle kohta oleks ehk "Tallinnas peab sellise asja eest maksma, aga YFU's on see hinna sees " :D
Teisel päeval oli ka palju infotunde, jah, sai ikka päris kasulikku infot ka, mitte ainult seda, mida juba 5 korda kuuldud on. Jälle toredaid mänge igasuguseid.. Big fat poney, Baby shark, Hey, my name is Joe. Sellised asjad jäävad ikka päris mõnusalt kummitama..:D isegi praegu, kui ELOst on juba u nädal aega möödas:D Viimasest laulukesest(või milleks iganes võib sellised asju nimetada..:D) on Klaarika isegi oma versiooni jõudnud teha" Hey Joe, my name is Joe"
Nii, teema kaldub pisut kõrvale:D Hommikused äratused olid ka päris korralikud, võimlesime ja vehkisime endal naha märjaks.. kui palju huvitavaid liigutusi:D
...Ja esimese päeva lõpp oli ka väga tore, läks väga isamaaliseks kätte ära. Siiski, yfu'l on koorijuhti vaja, kes meie kõrgeid noote pisut täpsemaks suunaks:DAga meie laulupidu oli väga tore! Järgmine päev oli Mesipuu ettekandmine ka. ELO lõpetamine. Nii õige asi enne vahetusaastat lihtsalt. Nii palju uusi tuttavaid, kes peagi elavad sama asja läbi, mis mina.

No comments:

Post a Comment